Onsdag

Nu är klockan kvart över 8, ska snart gå å lägga mig pga att v-klockan ringer 05.25 imornbitti. USCH USCH.
Det är sista fm imorn skönt skönt.
Idag har jag jobbat, vid 4 hugget komm Linda & Joel för att fira Lillys 3årsdag.
Just nu håller Thómas & Robban på att klura ut hur jag ska kunna kolla på tv i sovrummet. Eftersom dom ska kolla på FOTBOLL, på boxen vi igentligen har i sovrummet. Det slutar nog att jag får lyssna på Madame Terror i Mp3n, men det gör ju i försig ingetting.

Har ni tänkt på hur fort detta år har gått?
Det är 1a advent på söndag (Robban har lite att fixa innan dess typ byta gardiner, sätta upp adventstakarna, mm) haha tror ni han klara det?
1 månad kvar till julafton (klar med alla klappar, var det 31 oktober).

Nä nu ska jag ta tag å hitta på ngt pallar inte vara vaken längre.
 
     

 

SOV GOTT HÖRS EN ANNAN DAG


Sprutan

Idag har Robban varit med Lilly & Fanny å tagit deras 1:a spruta. Dom var jätteduktiga. Nästa spruta blir v.51. Hoppas att det går lika bra då.

22/11

Igår hade vi kalas för Lilly m släkt & vänner. Vi var sammanlagt 25st, helt sjukt att vi fick plats. Men finns det hjärterum så finns det ju stjärterum. Lilly hann inte öppna sina paket innan det ringde på dörren igen, det var ett stort bekymmer för henne. Mankan & Jennifer kom sist å deras paket ORKADE hon inte öppna, så istället sprang Lilly iväg å lekte m Phoebe & Phelix. Men innan det var dax för mat så öppnade hon även de sista paketen.
Det blev en lång dag av firande 14-23, då gick dom sista gästerna.
Lillys Presenter;
Kläder, Pärlor, Pärlplattor, Nalle, Spel, Cd, Lera m tillbehör, Rorribil, Pengar, Plånbok, Troll, Gurka, Sax, Kritor, Ritblock, Barbiedocka, mm.
Det var sjukt mkt saker hon fick, det blir nog rensning av de "gamla" kläder å saker, hahahahaha.
Lilly prövade nog alla kläderna hon fick, hon sov t o m i dom.

Idag vaknade Fanny & Robban vid 8, jag & Lilly vid halv 10, snacka om skönt. Vi har pärlat, degat, spelat spel å just nu tittar vi på Pippi på de 7haven, superskoj.
Funderar på att åka ner till strömma en sväng å införskaffa oss en mörkläggningsgardin.

Nä nu vet jag inget mer, ses/hörs en annan dag.


Hipp Hipp Hurra

Idag är det Lillys 3 årsdag.
Grattis tjejen, vi älskar dig massor.



21/11-2006


Kortet från tidningen, taget 30/10-2009


Tisdag

Nu är klockan 09.25 å jag sitter i soffan med en härlig kopp kaffe. Funderar över om jag ska ta å börja röja alla leksaker som ligger överallt på entreplan. Det är ju inte direkt lockande men det måste ju göras, det behövs även att gå ett varv med snabbeldraken.

Vi fick bråttom imorses, vid 08.10 ringde Lillys ena fröken från dagis å sa att alla barn skulle mä till skogen å att dom skulle gå från dagis vid 08.30. Med andra ord blev det lite panik, Lilly började att trilskas som vanlig när ytterkläderna ska på. Men vi hann till dagis med 5min marginal, skönt.
Väl hemma igen passade jag å Fanny på att ta en promenad, så nu ligger homn ute i vagnen å sover.

I kväll är det småbarnsfritt, Lilly & Fanny ska nämligen sova hos mormor & morfar. Robban & jag ska passa på att gå på bio, ska se Helena Bergströms nya film SÅ OLIKA. 

 

VILKA SNYGGINGAR VA??????????


Hallåååååå!

Ligger på soffan å kollar på Wallander-Prästen, ska försöka vila lite inför nattjobb. Lilly är på dagis å Fanny sover i vagnen nere i källaren. Helt sjukt vad hon kan somna fort, det var knappt att jag hann lägga ner henne innan hon sov.
Robban jobbar idag, men kommer hem till kvart i 2 pga Drop in fika på dagis.
Morfar Janne ska oxå mä till dagis på fika. 

Morfar Janne var där 1:a gången igår å lämna Lilly, han fick till & med skäll av Lilly. Han gick nämligen in utan varken att ta av skorna lr sätta på sig skoskydd. Mormor fick äran att hämta Lilly från dagis. Dom var tydligen på Maxi efteråt, så Lilly hade shoppat loss. Hon kom hem med druvor, mandariner, kakor mm. det är inte 1:a gången hon kommer hem med "mat" när hon har varit i affären med Mormor. I somras kom hon med glass, kex å weinerkorv.



10.39 onsdag

Sitter å slappar i soffan, har kollat på UglyBetty å Despret från igår. Lilly är på daigs, Robban har varit å byt däck å tvättat bilen, Fanny sover ute i vagnen, Elenore sover.
Elenore å jag skulle ha åkt å fixat farsdagpresent innan hon börjar vid 12, men det är ju som vanligt................att man får göra allt själv! Det blir en snabb sväng till Maxi innan jobbet.
Nu har Robban fixat kaffet, så snart kan vi vakna till, sen är det dax att fixa matlåda till jobbet. Jobbar sista em idag, skönt.

Jag har bara 17dagar kvar att jobba det här året. Har tagit ut 3 semdagar innan å 3 semdagar efter jul, SNACKA OM SKÖNT.

En annan sak som oxå är skönt är att Robban å jag handlade klart att julklappar i lördags 31/10, så vi slipper trängas med alla andra. Jag hatar verrkligen att gå på stan när alla andra i hela Norrköping är ute. I år var jag ute "sent" å handla julklappar, brukar vara klar i början av oktober annars.

I lördags 31/10 hade vi premiär på skridskobanan med Familjen Bergwall, det är helt sjukt vad barn lär sig fort. Lilly klarade av att ta sig upp på skridskorna med hjälp av Phoebe å åka ngr stapplande "steg". Vi var i ishallen i 2h å frös, efteråt åkte vi allihop hit till oss för att äta lite god lördagsmat.

Är det inte helt sjuk att det SNÖAR ute?

Jag som hade tänkte att vara duktig idag oxå å cykla till jobbet, jag tycker att jag som är duktig som cyklar till jobbet både på FM & EM. I för sig tar det bara mellan 5-10 min, med andra ord så går det fortare att cykla eftersom man inte behöver åka in på parkeringen å leta parkeringsplats. 

Usch vad jag svamlar....................HAHAHAHAHA

RSS 2.0